UUTISET

(PÄIVITETTY 10.10.2021)

UUSIA JÄSENIÄ HALLITUKSEENKURKIMÄEN KYLÄYHDISTYS RY


Syyskokous lähestyy ja kohta on aika valita uusi kyläyhdistyksen hallitus ensi vuodelle. Pitkään mukana olleet hallituksen jäsenet on aika päästää huilivuoroon ja uusia innokkaita tarvitaan matkaan.


Kyläyhdistyksessä on hyvä olla mukana eri ikäisiä ja eri elämäntilanteessa olevia henkilötä, jotta kylän "eri tarpeet" tulee kuulluksi. 


Mitä hallituksessa olo tarkoittaa?

Yhdistystoiminta on vapaaehtoisuuteen perustuvaa tiimityötä, yhdistys on asukkaita varten.  Kokoustelemme vuodessa 4-6 kertaa, jolloin yhdessä päätetään mitä tehdään ja minkä verran.  Järjestämme tapahtumia ja talkoita - hallituksen jäsenet ovat mukana omien aikataulujen ja menojen mukaan, ei siis pakon sanelemana. Ai niin, yhdistys on myös kylän ääni Kaupungin ja median suuntaan!


Minustako hallituksen jäsen?

Hiihtoretki lapsille, rantalentopallotapahtuma kyläläisille tai vaikkapa ulkoliikuntavälineistö pumpin viereen? Mikäli ideoita kumpuaa ja haluat vaikuttaa kylän yhteisiin asioihin, on kyläyhdistys oiva paikka saada ideoita toteutukseen. Jos aikataulusi on tiukka, etkä ole innokas talkoolainen - ei sekään ole este, kunhan tuot mielipiteesi esille, jotta saamme eri näkemyksiä ideoiden toteutukseen. 


Jos yhtään kiinnostuit, laita ihmeessä viestiä kurkimaenkyla@gmail.com tai soittele sihteerille/laita viestiä (nollaneljänolla 8291548)


TERVETULOA MUKAAN VAIKUTTAMAAN!


SYYSKOKOUS PIDETÄÄN TO 4.11 KLO 18.30 KELOKYLÄLLÄ


 

TAPAHTUMAT

(PÄIVITETTY 5.12.2021)